Elektrische open haard

Veel mensen dromen van een open haard. Maar door de afwezigheid van een rookkanaal en budget is daar de afgelopen jaren handig op ingespeeld. De komst van de electrische haard is met veel applaus ontvangen. Wellicht iets overdreven maar een gezellig vuur is door deze nieuwe variant beschikbaar geworden voor veel meer particulieren. U kunt al voor een kleine prijs bij iedere zichzelf respecterende bouwmarkt een electrische kachel aanschaffen.

Elektrische haarden hebben geen schadelijke rookgas uitstoot. Ze kunnen geïnstalleerd worden op elke plek waar elektriciteit aanwezig is. Je hoeft niet op te letten of er in de buurt geen brandbare materialen staan. Dit komt doordat een elektrische open haard geen echt vuur of vlammen produceert. Een ander groot voordeel is dat sommige mensen er nogal eens een gewoonte van maken hun woonkamer anders in te richten. Met een echte open haard wordt dat een probleem! Met een electrische haard is het een kwestie van de stekker in een ander stopcontact en …. u heeft een nieuwe opstelling.

Het voordelig laten plaatsen van uw elektriche open haard

haard3
Geen schoorsteen of rookkanaal. Elektrisch haarden zijn een uitstekende keuze voor mensen die een open haard sfeer willen en geen gas of olie haard. Vaak zijn elektrische haarden aanzienlijk goedkoper dan gashaarden in woningen die uitsluitend werken op elektriciteit en geen schoorsteen heeft. Het aanleggen van een gasleiding voor een gashaard in het huis kan namelijk een prijzig avontuur zijn. De vermogens lopen op van 350Watt tot wel 3000Watt.

Wilt u meer informatie of het aanschaffen van een elektrische open haard? Toch kunnen wij ons voorstellen dat u wellicht geïnteresseerd bent geraakt in andere mogelijkheden. Daarom adviseren wij u nog even verder over onze informatieve site te surfen. Wellicht dat u na het lezen van de informatie een ander idee heeft gekregen. Dus voor informatie en inspiratie bent u bij ons aan het juiste adres. Mocht u inmiddels overtuigd zijn geraakt van onze expertise en gunstige prijzen, vraag dan een offerte bij ons aan. Binnen maximaal 2 werkdagen na ontvangst heeft u een kostenspecificatie in uw mailbox. Wij hopen u snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

 

Onze erkenning bij Bouwplaza: